Over ons

Aannemersbedrijf Levendig is opgericht in 1931. Sindsdien is het uitgegroeid tot een echt familiebedrijf en nu onder leiding van de 4e generatie Levendig. Het bedrijf zelf heeft tal van verbouwingen groot en klein op zijn naam staan.

Jeffrey Levendig heeft al meer dan 9 jaar ervaring in de aannemersbranche en is gespecialiseerd in onderhoud, timmerwerken, ramen, kozijnen, machinale hout bewerking, restauratie en renovatie. Jeffrey heeft veel liefde voor zijn vak en houd van een persoonlijke aanpak. Vanaf de offerte tot de oplevering zal Jeffrey voor u klaar staan. Jeffrey levert alleen producten af waar hij 100 procent achter staat, hierbij staan u wensen centraal!

Voor werkzaamheden die niet door aannemersbedrijf Levendig uitgevoerd kunnen worden, beschikt Jeffrey over een groot, deskundig netwerk van ondernemers. Als hoofdaannemer zorgt Jeffrey ervoor dat alle werkzaamheden, rondom bijvoorbeeld een uitbouw, worden uitgevoerd. Voor u betekent dit dat u alleen contact heeft met Jeffrey en ook alleen van hem een factuur ontvangt. De rest wordt voor u geregeld!